Ελάτε να σαλπάρουμε μαζί!

Μια κρουαζιέρα στην Χαλκιδική υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία ανάμεσα στο γαλήνιο Αιγαίο πέλαγος και τα γραφικά τοπία του βόρειου Ελληνικού χώρου.

Η περιοχή αυτή, με τρεις πεντακάθαρες χερσονήσους, προσφέρει μια ποικιλία σκηνικών και δραστηριοτήτων που μπορεί να απολαύσει κάποιος κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας!

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, κάνουμε στάσεις σε διάφορους προορισμούς, όπου έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε παραδοσιακά ελληνικά φαγητά και να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα!

Ενδεικτικά, οι επιβάτες μπορεί να επισκεφθούν τη Νικήτη στη Σιθωνία, με τα καταγάλανα νερά και τα πανέμορφα λευκά σπίτια, ή το Άγιο Όρος, που αποτελεί κέντρο θρησκευτικής και πνευματικής δραστηριότητας.

Σιθωνία

Η παραλία της Σιθωνίας αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο στη βόρεια Ελλάδα. Βρίσκεται στη χερσόνησο της Χαλκιδικής και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της φύσης, τις καταγάλανες θάλασσες και τις υπέροχες ακρογιαλιές. Η Σιθωνία συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα, προσφέροντας μια ποικιλία τοπίων και δραστηριοτήτων για κάθε γούστο.

Οι παραλίες εδώ χαρακτηρίζονται από τη λευκή άμμο, τα καταγάλανα νερά και την πυκνή βλάστηση που φτάνει μέχρι τον ακριβής περίγυρο της θάλασσας. Η καλοκαιρινή αύρα, ο ήλιος που λάμπει και οι εναλλαγές του χρώματος στο νερό δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

Κασσάνδρα

Η παραλία της Κασσάνδρας αποτελεί έναν εξίσου όμορφο προορισμό στη χερσόνησο της Χαλκιδικής. Η Κασσάνδρα αποτελεί το πρώτο πόδι της, και η παραλιακή της γραμμή εκτείνεται σε μια σειρά από εντυπωσιακές παραλίες, κάθε μία με τον δικό της χαρακτήρα.

Οι παραλίες στην Κασσάνδρα είναι γνωστές για την χρυσαφένια άμμο και τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Ορισμένες από αυτές είναι οργανωμένες, με ξαπλώστρες και beach bars που προσφέρουν δροσιστικά ποτά, ενώ άλλες παραμένουν αχτύπητες και ερημικές, ιδανικές για όσους αναζητούν ηρεμία.

Παραλίες Αγίου Όρους

Οι παραλίες του Άγιου Όρους, παρά τον θρησκευτικό του χαρακτήρα, είναι εξαιρετικά όμορφες και παρέχουν μια ιδιαίτερη εμπειρία. Οι παραλίες εκτείνονται κατά μήκος της ακτογραμμής του Άγιου Όρους και διακρίνονται για τα καθαρά νερά τους και τη φυσική τους ομορφιά.

Σημαντικό να σημειωθεί ότι οι περισσότερες παραλίες στο Άγιο Όρος είναι αραιά οικοσκευασμένες, διατηρώντας την αυθεντικότητα και την ηρεμία τους.

Κρουαζιέρα όπου και όποτε επιθυμείτε!

Η Χαλκιδική και το Αιγαίο φημίζονται για τις εκπληκτικές παραλίες τους, που συνδυάζουν τη φυσική ομορφιά με τα καθαρά νερά, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία του καλοκαιριού!

Στη Χαλκιδική, οι τρεις χερσονήσοι προσφέρουν παραλίες με άμμο και βότσαλα, μεγάλες και μικρές, με γαλάζια και πεντακάθαρα νερά.

Συνολικά, οι παραλίες της Χαλκιδικής και του Αιγαίου συνδυάζουν τον πολιτισμό, τη φυσική ομορφιά και τον κοσμοπολιτισμό, καθιστώντας τις μοναδικές στην εμπειρία του θαλάσσιου ταξιδιού.

Είπαν για εμάς!

Οικογένεια Petrovic

Απίστευτη εμπειρία. Το σκάφος πανέμορφο και άνετο και το προσωπικό πολύ συμπαθητικό.

Μιχάλης

Πρώτη φορά κάνω Θαλάσσιο σκι με αυτοσχέδια σανίδα. Ήταν φανταστική εμπειρία και το συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα!

Gabriela

Εξερευνήσαμε νέες παραλίες της Χαλκιδικής σε μία μοναδική κρουαζιέρα!

Παναγιώτης

Μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για όλα τα γούστα, απλά εντυπωσιακό!

Κωνσταντίνος

Διοργανώσαμε το bachelor μας, και απλά μείναμε εντυπωσιασμένοι!

Ιωάννα

 Περάσαμε ένα πανέμορφο τριήμερο στις παραλίες της Χαλκιδικής.

Georgi

Όλα ήταν καταπληκτικά!

Jovana

Είμαι εντυπωσιασμένη, περάσαμε μια φανταστική μέρα στην Χαλκιδική!

Νίκος

Το ψάρεμα πάνω στο σκάφος θα μου μείνει αξέχαστο!